کابینت آشپزخانه انزو چیست
کابینت آشپزخانه انزو چیست ؟! اگر شماهم به دنیال سفارش و ساخت کابینت جدید باشید، حتما اسم کابینت انزو به گوشتان خورده است. درکنار تمامی سبک ها و مدل های جدید کابینت آشپزخانه، کابینت انزو به یکباره محبوبیت زیادی را از آن خود کرده و طرفداران زیادی را پیدا کرده است؛ حتی به اصطلاح امروزی می توان گفت که کابینت آشپزخانه انزو در بین انواع سبک کابینت بروز تر بوده و به گونه ای مد شده است. بنابر این، در این مطلب به معرفی کابینت انزو، مزایا و معایب آن و همچنین به مقایسه آن با دیگر کابینت ها پرداخته ایم تا بتوانید خرید مطمئن تری را تجربه کنید.
کابینت انزو چیست ؟
درواقع، کابینت آشپزخانه انزو محصولی ایتالیایی بوده که نام برند شرکت آن انزو یا Zentique می باشد. البته باید توجه داشته باشید که کابینت هایی که در کشور ما با نام انزو شناخته و ساخته می شوند، الهام گرفته از کابینت های این شرکت می باشند. کابینت آشپزخانه انزو در دسته بندی سبک نئوکلاسیک قرار می گیرد؛ همچنین این مدل کابینت آشپزخانه تلفیقی از کابینت ممبران و کابینت های گلاس نیز می باشد. باید بدانید که کابینت آشپزخانه انزو در ضخامت 25 میلیمتر طراحی و ساخته میشود، در صورتی که معمولا ضخامت درب کابینت های امروزی 16 میلیمتر است.
همانطور که گفتیم، کابینت آشپزخانه انزو الهام گرفته از شرکت معتبر ایتالیایی Zentique بوده و محصول جدیدی در بازار ایران است. این مدل از کابینت در چند سال اول حضور خود در بازار؛ بسیار مشهور شده و طرفداران زیادی پیدا کرده است. البته لازم به ذکر است که هنوز شرکت های زیادی توان طراحی و ساخت این سبک کابینت را ندارند، چراکه تولید کابینت انزو نیازمند ماشین آلات پیشرفته و گران قیمت است و همچنین محیط ایزوله کارگاهی جهت رنگ آمیزی درب کابینت ها نیاز است.
مزایا و معایب کابینت آشپزخانه انزو چیست ؟
اگر قصد سفارش و خرید کابینت جدیدی را برای آشپزخانه خود دارید، شناخت مزایا و معایب کابینت آشپزخانه انزو به شما برای یک انتخاب و خرید آگاهانه کمک خواهد کرد. در واقع مزایای کابینت طرح انزو (پولیشی) بسیار بیشتر از معایب آن است.

مزایا کابینت انزو :
- طول عمر بالا
- زیبایی وخیره کنندگی
- ایجاد فضای بصری بزرگ
- مقاومت نسبتا خوب در برابر حرارت و رطوبت
- استحکام زیاد به دلیل قطور بودن در ها و ضخامت بیشتر ورق
معایب کابینت انزو :
- قیمت بالای ساخت و رنگ آمیزی
- آسیب پذیری در برابر خط و خش؛ البته در پروژه هایی که از رنگ های پولیشی و پلی اورتان استفاده می شود، با توجه به حالت خمیری آن کابینت ها نسبت به خط و خش مقاوم خواهند بود.
- به دلیل اینکه درها در این سبک ضخیم تر ساخته می شوند، باید از یراق آلات خاص استفاده کرد تا در مدت زمان استفاده به علت وزن زیاد آسیب نبینند.
- در صورت نیاز به تعمیر و یا بازسازی قسمتی از کابینت، پیدا کردن رنگ و روکش مشابه کار دشواری خواهد بود و اغلب دو رنگ می شود.
- ممکن است در بعضی طرح ها قسمت های حکاکی شده خوب با روکش پوشانده نشود. بنابراین بهتر است که از طرح های ساده تر استفاده کنید.
- ساخت و رنگ آمیزی در این سبک نیاز به مهارت و تجهیزات مخصوص خواهد داشت.

ویژگی های کابینت آشپزخانه انزو چیست ؟
- ضخامت درب کابینت انزو بیست و پنج میلیمتر است و قطر زیاد آن به دلیل عمق زیاد ابزارها و حکاکی هایی است که روی درب ها زده خواهدشد.
- لبه های درب ها سی ان سی کار می شوند تا زیبایی بیشتری را به فضای آشپزخانه ببخشند. دقت کنید که زیبایی این سبک دکوراسیون آشپزخانه به خاطر حکاکی ها و ابزاری است که توسط سی ان سی روی درب ها زده صورت می گیرد.
- قبل از کابینت انزو، استفاده از رنگ براق فقط در کابینت هایگلاس دیده میشد، اما با استفاده از رنگ پولیشی در کابینت انزو این امکان در کابینت های سی ان سی شده نیز فراهم شده است.
- به دلیل وزن بالای درب های انزو استفاده از یراق آلات بلوم یا فانتونی لازم است.
- جنس ورق ام دی اف مصرف شده در این سبک بسیار مهم است زیرا ضخامت ورق ها بیست و پنج میلیمتر بوده و عمق حکاکی در این سبک کابینت زیاد خواهد بود؛ به همین دلیل اگر جنس مرغوبیت لازم را نداشته باشد ممکن است بعد از مدتی دچار شکستگی و ترک خوردگی بشود.

تفاوت کابینت ممبران با کابینت آشپزخانه انزو چیست ؟
بسیاری از مردم به اشتباه تصور میکنند که کابینت آشپزخانه انزو با کابینت ممبران یکسان است. اما این فکر کاملاً اشتباه است. دقت کنید که با تمام شباهتهایی که در میان این دو نوع از کابینت های آشپزخانه وجود دارد، کابینت آشپزخانه انزو با کابین ممبران کاملا متفاوت بوده و هریک ویژگی های خاص خود را دارند.
بیشتر بخوانید: کابینت کلاسیک ممبران
بعضی از مهمترین تفاوتهای میان این دو مدل از کابینتها عبارتند از:
- تفاوت کابینت انزو و ممبران در ضخامت ورق و ضخامت روکش: کابینتهای انزو اساس با استفاده از ورقهای ام دی اف با ضخامت بیست و پنج میلیمتری طراحی و تولید میشوند. در صورتی که ضخامت کابینتهای ممبران کمتر بوده و به گونه ای شانزده میلیمتر است. البته دقت داشته باشید که تفاوت در ضخامتها به تعریف کابینتساز از ضخامت ورق نیز بستگی خواهد داشت. پس قبل از سفارش و خرید کابینت، در این مورد از کابینتساز مورد خود سوال کنید.
- تفاوت در طراحی ظاهری: در مقایسه با کابینت آشپزخانه انزو، کابینت ممبران دارای قطر لبهی بیشتری می باشد. چراکه در چهار طرف در کابینت انزو برش داده میشود و در نتیجه قطر لبهی کمتری خواهد داشت. درواقع، از نظر طراحی و حتی رنگ بندی ظاهری، کابینت آشپزخانه انزو را میتوان ترکیبی از کابینت ممبران و هایگلاس دانست.
- تفاوت در رنگ کابینت انزو و ممبران: کابینتهای آشپزخانه انزو اساسا به رنگ سفید براق یا طیف رنگهای روشن رنگ امیزی می شوند. درصورتیکه کابینتهای آشپزخانه ممبران از جمله متنوعترین مدلهای کابینت است که رنگ بندی محدودی ندارد. در واقع، تنوع رنگ از ویژگیهای منحصر به فرد کابینت ممبران محسوب میشود.
- قابلیت تمیزکاری راحت تر: همانطورکه گفته شد، کابینتهای انزو معمولاً به رنگ سفید براق طراحی و تولید میشوند، به همین دلیل تمیز کردن آنها به طور قابل توجهی آسانتر از کابینتهای ممبران است.
- تفاوت در قیمت کابینت انزو و ممبران: با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد و نوع متریال بکار رفته در طراحی و ساخت کابینت آشپزخانه انزو، طبیعی است که قیمت این نوع از کابینتها بیشتر از قیمت کابینت آشپزخانه ممبران باشد. در حقیقت، علت اصلی بالا بودن قیمت کابینتهای انزو، جنس و ضخامت ورقهای بکار رفته در درب و بدنهی آن می باشد.
پیشنهادات داغ برای مطالعه: