کابینت حجمی چیست ؟

کابینت حجمی چیست ؟

کابینت حجمی چیست ؟

کابینت حجمی چیست ؟ در واحد های آپارتمانی امروزی و مدرن فضا به گونه ای طراحی خواهند شد، که در متراژ های بسیار کم بیشترین استفاده ها را صورت بدهند طراحی دکوراسیون مدرن و امروی  نیز به همین شکل اجرا خواهد شد و طراحان به دنبال این می باشند، که در فضا های بسیار کوچک کارایی بسیار بیشتری را اجرا کنند. یکی از مهم ترین قسمت های هر خانه اشپزخانه و مهم ترین المان دکوری در آن کابینت ها می باشند. کابینت های بسیار جدید تر نیز به شیوه های بسیار خاصی طراحی می گردند، که در یک آشپزخانه کوچک بیشترین فضا را برای قرار دادن ظروف را ایجاد نمایند، کابینت های حجمی اصطلاحی است که به ان ها داده اند، و در حال حاضر در بیشتر خانه های ایرانی ها نصب شده است.

همانطور که بسیار مشخص می باشد کابینت های حجمی از نظر اسکلت و بدنه به گونه ای طراحی خواهند شد، که در فضای های کوچک بخش بزرگی از آن فضا را اشغال ننمایند، ولی عمق بسیار بالایی را داشته باشند به شکلی که شما فضای نسبتا بالایی را برای قرار دادن انواع ظروف و..را دارا باشید. پس می توان بگویید، که ارتفاع عمق و عرض و طول بدنه های آن ها  با مدل های کلاسیک و چیزی که در قدیم نصب خواهد شد متفاوت می باشد. از دیگر ویژگی های آن ها می توان به طراحی کار آمد اشاره کرد. از آن جا که کابینت های حجمی برجسته در آشپزخانه های کوچک تر نصب می شوند مدیریت فضا بسیار مهم است و شما حتی متوجه می شوید که طراح از فضای کنج و گوشه آشپزخانه ها که در طرح های قدیمی تر به خوبی از ان ها استفاده نمی شد بهره برده است و کابینت های کنجی را قرار داده است.

ظاهر کابینت های حجمی معمولا بسیار ساده است و المان های دکوراتیو پیچیده ای را ندارد . کشو هایی که دارند عمیق بوده و معمولا دارای فضای مخصوص برای ظروف مختلف می باشند و مدیریت شده ساخته شده اند. استفاده از دستیگره های مخفی و یا ساده در آن ها رایج است.

پیشنهاد مطالعه در مقاله کابینت حجمی چیست ؟ : قیمت کابیت چوبی لوکس اصفهان

کابینت حجمی چیست ؟

 انواع کابینت های حجمی را نام ببرید؟

کابینت های حجمی از ان جا که در سبک های مدرن و بسیار جدید اجرا خواهند شد، می توانند در استایل های بسیار متفاوتی به بازار عرضه شوند. برای نمونه: معروف ترین نوع آن ها کابینت هایگلاس حجمی می باشد. همانطور که می دانید طرح کابینت هایگلاس  بسیار ساده می باشد و در مدل های بسیار مختلف از نمونه، براق و یا مات به بازار ارائه شده است و نور را به خوبی پخش می نماید. البته بهتر می باشد بدانید که در خانواده کابینت گلاس دو مدل دیگر موجود می باشد، به نام لمی گلاس و پلی گلاس که لمی گلاس مدل ارزان قیمت بوده و پلی گلاس از همه گران تر می باشد.

انزو یکی دیگر از مدل های بسیار پر طرفدار مدرن می باشد، که در دسته کابینت های حجمی برجسته قرار گرفته است. دیزاین بسیار ساده اما بسیبار خاصی را دارند چرا که درب این دسته از کابینت ها به وسیله دستگاه های برش سی ان سی یک منحنی خاص را دارد  و آن را بسیار زیاد متمایز می نماید. در ساختن  برخی از مدل های انزو از تاج و سر ستون نیز استفاده ی بسیار زیادی می شود ولی سعی می شود تا سادگی در طرح کلی قابلیت نظاره شدن را داشته باشد. کابینت های حجمی انزو از روکش های پلی اورتان پولیش و یا پلی استر ساخته خواهند شد و هر کدام مشخصات و قیمت خاص خود را خوهند داشت. یکی مدل بدنه های بسیار خاص کابینت که در مدل های حجمی بشدت به وفور دیده می شود کابینت های کمدی می باشند و شما چه مدل انزو و چه هایگلاس و یا را سفارش بدهید، در بیشتر مدل های اجرا شده مشاهده می نمایید، که بخشی از کار به صورت کمدی کار شده است چرا که فضای بسیار زیادی را در اختیار شما قرار خواهد داد.

روکش کابینت های حجمی

از دیگر کابینت هایی که به عنوان حجمی شناخته می شوند می توان به کابینت های ملامینه اشاره کرد که در واقع ملامینه یک روکش خاص است که قیمت مناسبی داشته و تنوع رنگی بالایی دارد و همچنین در مدل های مات و براق پیدا می شود. کابینت های ملامینه اما کمتر از مدل های گلاس و یا انزو سفارش داده می شوند چرا که قدیمی تر بوده و کیفیت آن ها نیز کمی کمتر می باشد.

پیشنهاد مطالعه در مقاله کابینت حجمی چیست ؟ : اجرا کابینت چوبی لوکس

کابینت حجمی چیست ؟

یکی دیگر از روکش های پر کاربرد در ساخت کابینت آشپزخانه حجمی پی وی سی است. کابینت هایی که روکش پی وی سی دارند می توانند طرح های بسیار متنوعی داشته باشند. این روکش تنوع رنگی بسیار زیادی دارد و مقاومت خوبی داشته که در کنار قیمت آن محبوبیت آن را بیشتر هم کرده است. گاها مشاهده می شود که برای ساخت کابینت های حجمی از بدنه ام دی اف و روکش چوب در مدل های مختلف استفاده می شود این کابینت ها کمی دکوراتیو تر هستند و از سرستون ها و تاج ها با طرح های متنوعی در آن ها استفاده می شود که طرح کلی را کمی از مدرن دور کرده و آن را به کلاسیک نزدیک می کند.

مزیت کابینت های حجمی

این کابینت ها مزیت های زیادی دارند و به همین دلیل است که در سال های اخیر بسیار پر طرفدار شده و در هر واحد مدرنی دیده می شوند. اولین و مهم ترین مزیتی که دارند و به آن اشاره کرده ایم مدیریت بهینه فضای کوچک است و اینکه شما می توانید میزان و تعداد بسیاری ظروف و وسایل آشپزخانه را در آن ها جای دهید. دومین مزیت که از نظر دکوراسیونی بسیار مهم است تنوع استایل بسیار بالایی است که دارند شما می توانید در رنگ های مختلف و مدل های مات و یا براق با طرح های بدنه و روکشی متفاوت کابینت حجمی خود را سفارش دهید و در این حوزه دست بسیار بازی خواهید داشت.

برای ست شدن با دیوارپوش ها و کفپوش ها به خاطر تنوع بسیار زیاد و بالا نیز از دیگر مزیت هایی می باشد که دارند برای نمونه: اگر کف آشپزخانه شما پارکت لمینت می باشد، می توانید از کابینت های حجمی که نئوکلاسیک می باشند، و روکش های ان ها رنگ نزدیکی به کفپوش شما دارند استفاده نمایید. طرح کابینت نئوکلاسیک را در این بخش مشاهده نمایید. از دیگر مزیت هایی که کابینت های حجمی دارند این می باشد که معمولا تمیز کردن ان ها بسیار راحت بوده است چرا که اکثرا مدل های بسیار ساده و بدون کنده کاری و منبت کاری می باشند و به همین دلیل دستمال کشی و لکه گیری در آن ها بسیار ساده است.

پیشنهاد مطالعه در مقاله کابینت حجمی چیست ؟ : اجرا کابینت پلی اورتان در اصفهان

کابینت حجمی چیست ؟

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید