تفاوت کابینت نئو کلاسیک با ممبران

تفاوت کابینت نئو کلاسیک با ممبران

تفاوت کابینت نئو کلاسیک با ممبران

تفاوت های آشکار کابینت نئو کلاسیک با ممبران می توان به موارد متفاوتی چون قیمت، سبک، طرح، مقاومت در مقابل گرما و رطوبت، تعمیرات و نگهداری و تنوع رنگی را در این مقاله بررسی می کنیم:

ممبران دارای قیمت مناسب تر است، سبک کلاسیکی دارد، دارای طرح های اکثرا شلوغ با حکاکی زیاد، مقاومی قابل قبول در برابر رطوبت و گرما، اکثر مواقع قابلیت تعمیر و تغییر ندارد، تمیزکاری و نگه داری دشوارتر و متناسب برای فضاهای بزرگ و پر زرق و برق، دارای رنگ های گرم با روکش ام دی اف خام و روکش pvcمی باشد.

در حالی که کابینت نئو کلاسیک دارای  قیمت بالاتری است، دارای قیمت و هزینه تمام شده بالاتر است. طرح نئو کلاسیک، ساده تر با حکاکی های کمتر است، با مقاومتی بسیار بالاتر در برابر گرما و رطوبت، قابلیت تعمیر و تغییر در محیط را دارد. علاوه بر آن نگه داری و تمیزکاری بسیار راحت تری دارد و مناسب فضاهای بزرگ و کوچک است. کابینت نئو کلاسیک با در صد کمی از چوب خام ساخته می شود. شامل یراق آلات ساده تر و رنگ های سرد و ملایم است.

پیشنهاد مطالعه تفاوت کابینت نئو کلاسیک با ممبران : قیمت کابیت چوبی لوکس اصفهان

تفاوت کابینت نئو کلاسیک با ممبران

کابینت ممبران براساس مدل‌های باستانی بناهای تاریخی و اشرافی در قرن‌های پیش طراحی شده است. به ویژه ساختها و بناهای رومی، در مدل کابینت کلاسیک نقش بزرگی دارند و طرح کلی این کابینت‌ها، از آن‌ها سرچشمه می‌گیرد.

انواع کابینت ممبران، برگرفته از ستون‌های تخت ‌جمشید هستند و مدل‌های بومی و سنتی ایرانی دارند. البته بنا به سفارش مشتری، مدل‌ها و سبک‌های متنوعی برای کابینت ممبران وجود دارند که می‌تواند زینت‌بخش منزل شما باشد و با دکوراسیون منزل شما هماهنگ بوده و هم‌خوانی داشته باشد. در برابر کابینت ممبران و المان‌های پر زرق‌ و برق و مدل‌های اشرافی‌اش، کابینت کلاسیک قرار دارد که سادگی، اصلی‌ترین ویژگی‌ آن است. کابینت نئو کلاسیک بسیار ساده است و به دلیل همین ویژگی، حتی در آشپزخانه‌های بسیار کوچک و مینیمال، قابلیت اجرا دارد.

و اما کابینت‌های نئوکلاسیک؛ دقیقا چیزی مابین این دو سبک کابینت هستند! یعنی نه به سادگی کابینت‌های کلاسیک هستند و نه به پیچیدگی و طرح‌‌های پر زرق و برق کابینت‌های ممبران می‌باشند. کابینت‌های نئوکلاسیک ، طرح‌ها و مدل‌های نسبتا ساده دارند اما به سادگی کابینت‌های مدرن نیستند. این کابینت‌ ها در واقع، هم طرح و مدل‌های سنتی و کلاسیک دارند و هم آمیخته با سادگی کابینت‌های مدرن هستند.

با این توضیح، پر واضح است که مهم‌ترین فرق کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک در این است که کابینت‌های نئوکلاسیک بسیار ساده‌تر از کابینت‌های کلاسیک می‌باشند و در واقع، کابینت نئوکلاسیک همان سیاق کابینت کلاسیک را دنبال می‌کند اما شکل و ظاهر آن به سمت مدرنیته و مدل‌های ساده‌تر گرایش پیدا کرده است.

کابینت نئوکلاسیک سبکی جدیدتر از ‌کابینت کلاسیک است پس به روز‌تر از سبک کلاسیک است.

اگر سبک تلفیقی را می‌پسندید بهترین انتخاب برای شما کابینت نئوکلاسیک است که تلفیق شده سبک مدرن و کلاسیک می‌باشد.

ویژگی های بارز کابینت ممبران :

  • امکان بلند شدن روکش در طرح های ریز
  • مقاوم در برابر آب به دلیل نداشتن درز
  • رنگ بندی و طرح متنوع
  • نمای مشابه کابینت تمام چوب
  • قیمتی مناسب تر از کابینت تمام چوب
  • حساس به نور و حرارت

قیمت تمام شده کابینت ممبران و نئوکلاسیک :

برای ساخت کابینت های نئوکلاسیک، تجهیزات و دستگاه های خاصی نیاز می باشد و پروسه ساخت نیز از نظر زمانی، طولانی تر از سایر سبک های نام برده شده، می باشد. هم چنین، روند نصب نیز در این سبک از کابینت ها، دشوارتر از دیگر کابینت ها بوده و در نتیجه قیمت تمام شده کابینت های نئوکلاسیک بالاتر از کابینت های کلاسیک می باشد. کابینت ممبران هم در دسته کابینت های کلاسیک قرار گرفته است.

کابینت ممبران بهتر است یا نئوکلاسیک؟

هر دوی کابینت های مورد نظر در کنار مزایای متعدد دارای معایبی نیز می باشند، بنابراین انتخاب نوع کابینت کاملا بستگی به سلیقه مشتریان، بودجه و فضای در دسترس آنها دارد.

کابینت کلاسیک به دلیل آنکه شلوغ و با جزئیات نسبتا زیاد است، مناسب آشپزخانه‌های بزرگ و وسیع است. کابینت کلاسیک در آشپزخانه‌های مینیمال و کوچک، قابل استفاده نیست زیرا این کابینت‌ها، خود به ذاته، شلوغ هستند و نباید در آشپزخانه‌های کوچک نصب شوند. همانطور که می‌دانید، استفاده از دکوراسیونی که باعث شلوغی بیشتر فضای آشپزخانه شوند، فضا را کوچک‌تر و پرازدحام می‌کند.

اگر طرفدار سبک کلاسیک هستید و از نظر متراژ، آشپزخانه‌ای باز و بزرگ ندارید، می‌توانند از کابینت‌های نئوکلاسیک استفاده کنند. این کابینت‌ها به دلیل طرح و مدل ساده‌تری که نسبت به کابینت‌های کلاسیک دارند، برای آشپزخانه‌های متوسط و نسبتا کوچک نیز مناسب هستند و می‌توانند فضایی آرام و دلنشین را ایجاد کنند.

نگهداری و تمیز‌کاری کابینت کلاسیک از کابینت نئوکلاسیک دشوارتر است و علت آن نیز، طرح‌ها و منبت‌ های شلوغی است که در بدنه‌ و یراق‌های کابینت کلاسیک وجود دارد. آشپزخانه‌، فضایی است که پخت‌وپز در آن انجام می‌شود و ذرات چربی و گردوخاک، باعث چرب شدن کاشی‌ها، دیوارهای آشپزخانه، کابینت‌ها و سایر قسمت‌های آن می‌شود. به دلیل آنکه کابینت‌های نئوکلاسیک دارای طرح‌ها و جزئیات مختلف هستند، لازم است تلاش بیشتری برای تمیز‌کاری آشپزخانه‌های نئوکلاسیک به خرج دهید .

کابینت نئوکلاسیک این فرصت را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید با دست بازتری دکوراسیون منزل خود را انتخاب کنید. با انتخاب کابینت‌های نئوکلاسیک ، هم می‌توانید از وسایل کلاسیک و وسایل نسبتا مدرن و هم سنتی استفاده کنید. بنابراین اگر قصد ندارید تنها به یک مدل از دکوراسیون پایبند باشید، کابینت نئوکلاسیک گزینه‌ی خوبی است!

پیشنهاد مطالعه تفاوت کابینت نئو کلاسیک با ممبران : قیمت کابیت چوبی لوکس اصفهان

تفاوت کابینت نئو کلاسیک با ممبران

متریال ساخت :

بهترین و عالی‌ترین ماده‌ای که در ساخت کابینت‌های نئوکلاسیک کاربرد دارد، چوب طبیعی است. کنده‌کاری‌ها و منبت‌های حک شده بر روی چوب طبیعی، توسط هنر دست انسان حک می‌شود و به همین دلیل، زیبایی چشم‌نوازی دارد. کابینت چوبی نئوکلاسیک ، از نظر زیبایی و ارزش، بسیار نفیس و گرانبها بوده و در زمره‌ی گرانقیمت‌ترین انواع کابینت آشپزخانه، دسته‌بندی می‌شوند. هر چه این کابینت‌ها پُر کارتر باشند، بدین معناست که زمان بیشتر و تخصص بیشتری صرف ساخت آن‌ها شده است، بنابراین قیمت بسیار بیشتری خواهند داشت. همین طور نوع چوب درختی که در ساخت این‌ کابینت‌ها به کار می‌رود، در قیمت آن بسیار موثر است.

اما کابینت ممبران ، از ام‌دی‌اف خام با روکش pvc تشکیل شده است. تمام کنده‌کاری‌ها و خطوط رایج بر روی چوب طبیعی، به وسیله‌ی ماشین‌‌های پیشرفته‌ای به نام cnc بر روی ام‌دی‌اف خام زده می‌شود و پس از آن، ام‌دی‌اف خام، توسط لایه‌ی pvc که پوششی ضد آب است، به طور یکپارچه روکش و وکیوم می‌شود. کابینت ممبران قیمت تمام‌شده‌ی  پایین‌تری نسبت به کابینت چوبی دارد و از نظر قیمتی در رنج متوسط است. همینطور به دلیل آنکه لایه‌ی pvc ، ضد آب است، کابینت‌های pvc ضد رطوبت بوده و برای محیط‌های مرطوب مناسب است.

کابینت پولیشی ، نمونه‌ای دیگر است که در ساخت کابینت نئوکلاسیک کاربرد دارد. این نوع کابینت تنها در رنگ سفید تولید می‌شود و به دلیل رنگ پولیشی، براقیت و شفافیت خیره‌کننده‌ای دارد. کابینت پولیشی، از ام‌دی‌اف خام تشکیل شده است و توسط دستگاه cnc ، کنده‌کاری و منبت می‌شود، اما پس از آن توسط رنگ پولیشی در محیط استرلیزه و عاری از هر گونه گرد و خاک، در چند مرحله پولیش زده می‌شود و مجددا سمباده می‌خورد. این کار چند بار تکرار می‌شود تا نتیجه‌ی کار یک کابینت زیبا و براق باشد.

کابینت‌های پولیشی، ضد آب بوده و بسیار مقاوم هستند و از نظر قیمت تمام شده، در گروه کابینت‌های گرانبها دسته‌بندی می‌شوند. از معایب کابینت‌های پولیشی این است که تنها در رنگ سفید تولید می‌شوند و ازین نظر، محدودیت دارند.

مزایای کابینت نئوکلاسیک :

  • تلفیقی بودن

یکی از بهترین ویژگی‌های این نوع کابینت که به عنوان یکی از مزایای کابینت نئوکلاسیک شناخته می‌شود، «بین سبکی» بودن است. این نوع کابینت ایرادات سبک‌های کلاسیک و مدرن را اصلاح کرده و توانسته رضایت خاطر طرفداران هر دو سبک را جلب کند.

  • تقارن و زیبایی

 نیازی به توضیح نیست که این کابینت‌ها ظاهر زیبا و لوکسی دارند که با قیمتشان همخوانی دارد!

  • تنوع رنگ

 یکی دیگر از مزایای کابینت نئوکلاسیک، ساخت آن در طیف وسیعی از رنگ‌هاست. این ویژگی امکان هماهنگی این نوع کابینت با سلایق مختلف را فراهم می‌آورد (طیف سفید، طوسی و آبی در کابینت‌های نئوکلاسیک بیش از بقیه دیده می‌شود).

  • تزئینات ساده

دارای ارتفاع بلند و توانایی جا دادن وسایل زیاد در خود

معایب کابینت نئوکلاسیک

  • سادگی

اگر طرفدار سبک کلاسیک هستید، ممکن است سادگی کابینت‌های نئوکلاسیک به مذاق شما خوش نیاید. این در حالی است که همین ویژگی برای برخی افراد بسیار مطلوب است.

  • نیاز به دقت و تخصص زیاد

کابینت‌های نئوکلاسیک نیاز به دقت و تخصص زیاد کارگاه سازنده دارند. چیزی که ممکن است هر سازنده‌ای توان انجام آن را نداشته باشد. حکاکی و رنگ‌پاشی آن باید با استفاده از دستگاه‌های مخصوص انجام شده و با مهارت زیادی انجام گیرند.

  • حساسیت نسبت به اشیای تیز و برنده

 با توجه به روند ساخت کابینت‌های نئوکلاسیک، در مقابل برخورد اجسام تیز به آنها حساس هستند. اگر چه این کابینت‌ها در برابر رطوبت مقاوم هستند، اما خراشیدگی روی آنها موجب آسیب‌پذیری این کابینت‌ها در برابر رطوبت می‌شود.

  • قیمت بالاتر

کابینت‌های نئوکلاسیک گران هستند و برای افراد با سبک زندگی لوکس پیشنهاد می‌شوند. این کابینت‌ها ممکن است برای کاربران اقتصادی گزینه مناسبی نباشند. این مورد را می‌توان به عنوان یکی از معایب کابینت نئوکلاسیک در نظر گرفت.

پیشنهاد مطالعه تفاوت کابینت نئو کلاسیک با ممبران : اجرا کابینت چوبی لوکس

تفاوت کابینت نئو کلاسیک با ممبران

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید