تفاوت کابینت چوبی و روکش چوبی
تفاوت کابینت چوبی و روکش چوبی
در مقاله تفاوت کابینت چوبی و روکش چوبی باید بدانید که کابینت ها به دو سبک عمده کابینت کلاسیک و مدرن دسته بندی می گردند؛ کابینت روکش چوب کابینتی می باشد در سبک کلاسیک، که به دلیل شباهتی بی مانند و بسیار زیاد به کابینت های تمام چوب جز پرطرفدارترین کابینت های کلاسیک است. درب هایی که بروی این کابینت روکش چوب طبیعی با مغز ام دی اف است ما در مقاله ای تحت عنوان آشنایی با کابینت روکش چوب و تفاوت ها و شباهت های این کابینت با کابینت چوبی خواهیم پرداخت. این مدل از کابینت ها بسیار سبک و طرح جدید از کابینت آشپزخانه می باشد که به اسم کابینت طرح چوب هم در بازار شناخته شده است.
پیشنهاد مطالعه در مقاله تفاوت کابینت چوبی و روکش چوبی : اجرا کابینت پلی اورتان در اصفهان
تفاوت کابینت چوبی و روکش چوبی و مشخصات فنی کابینت روکش چوب
بدنه ی تمامی کابینت های روکش چوب از ورق ام دی اف سفید یا رنگ می باشد. جنس درب هایی که بروی این کابینت ورق ام دی اف خام ایرانی یا خارجی تعبیه شده است، که یک لایه روکش یک میلی متری چوب طبیعی بر پشت و روی ان بوسیله ی دستگاه پرس می گردد. ورق ها پس از حکاکی شدن بوسیله ی دستگاه cnc رنگ کاری خواهد شد. لازم به ذکر می باشد ورق هایی که روکش انها فقط یک طرف می باشد، در زمان ابزار خوردن بوسیله ی دستگاه cnc تاب بر می دارند. توصیه می کنیم از ورق های دو رو روکش استفاده نمایید.
انواع کابینت های روکش چوب و تفاوت آن با کابینت چوبی
از انواع روکشهای چوب که بر روی ام دی اف خام پرس می گردد و در بازار چوب موجود است، می توانیم به روکش های بلوط، راش، گردو، ملچ، اشاره ای داشته باشیم: روکش های چوب گردو به دلیل وزن بسیار سنگینی که نسبت به بقیه روکش ها دارد در تولیدات کابینت ها کمتر مورد استفاده قرار خواهد گرفت ولی روکش چوب راش که دارای گره و چشمه ی بسیار کمتری است و ظاهر نسبتا ساده و زیبایی را دارد. لازم به ذکر می باشد روکش بلوط و ملچ که از دو خانواده بسیار نزدیک به هم بوده اند با گره و چشمه های نه چندان شلوغ جز پرطرفدارترین روکش ها در تولید کابینت روکش چوب به شمار می آیند.
کابینت روکش چوب مدرن یا کلاسیک؟
کابینت های روکش چوب جز دسته بندی کابینت های کلاسیک می باشند و این کار به جهت وجود داشتن ستون های منبت کاری شده، تاج و زیر چراغ ابزار خورده در درب کابینت های حکاکی شده ای می باشند که دارای نقوش برجسته و فرورفته بسیار زیبایی می باشند، که همه و همه نشانه های کلاسیک بودن این مدل کابینت است. ولی امروزه بعضی از همکاران به جهت پایین آوردن قیمت این کابینت اقدام به حذف ستون های منبت از این مدل را انجام داده انئ و آن را به اسم کابینت روکش چوب مدرن به فروش رسانند.
امکان حذف کردن ستون در بعضی از موارد که فضای آشپزخانه محدود می باشد امکان پذیر بوده است ولی طبیعتا نبود ستون سبک یک کار را تغییر نخواهد داد، نبودن هرکدام از اجزا تشکیل دهنده زیبایی دکور را کم خواهد کرد و پیشنهاد می نماییم از اینکار پرهیز نمایید. ناگفته نماند که برخی کابینت های مدرن مانند کابینت فرامید یا ملامینه که ظاهری چوب را نمایش می دهند را کابینت روکش چوب مدرن نام داده اند؛ البته اینطور نبوده است به این علت که روکشی که در این نوع استفاده می گردد روکش طبیعی نبوده است و قابل ابزار زدن و رنگ کردن نیز نخواهد داشت.
تفاوت کابینت چوب با روکش چوب کدام است؟
همان طور که قبلا گفته شد کابینت روکش هزینه ی بسیار کمتری نسبت به کابینت چوبی را دارد دلیل هم در نوع متریال این مدل کابینت نهفته می باشد، که در ادامه به بررسی متریال این دو مدل کابینت شیک و پرطرفدار می پردازیم. متریال اصلی کابینت چوبی چوب درختان مختلف می باشد، که پس از طی فرایندی آماده برای سایز شدن و حکاکی های روی آن خواهد شد در طمانیکه که متریال های اصلی کابینت روکش چوب ام دی اف شانزده میلیمتری باشد که پشت و روی آن یک روکش یک میلیمتری پرس می گردد و بعد از سایز شدن آماده برای حکاکی خواهد شد.
هردو این مدل شامل: ستون، تاج و زیر چراغ ابزار خورده می باشند، این ستون ها، تاج و زیر چراغ ها از جنس چوب، رزین و ام دی اف تولید خواهند شد. نقطه مشترک دیگر کابینت چوب و روکش چوب این است که هردو این محصولات رنگ خواهند شد، جنس رنگی هم که در این دو مدل به کار رفته است؛ رنگ های پلی اورتان و پلی استر می باشد که البته برای شکل ظاهری رنگ و دوام آن عمدتا از رنگ های پلی اورتان استفاده ی بسیار زیادی می شود.
پیشنهاد مطالعه در مقاله تفاوت کابینت چوبی و روکش چوبی : اجرا کابینت چوبی لوکس
انواع رنگ هایی که در کابینت روکش چوب را نام ببرید؟
دو نوع رنگ در کابینت روکش چوب مورد استفاده ی بسیار زیادی قرار می گیرد که شامل: رنگ پلی اورتان و پلی استر است که همان طور که پیش تر گفتیم رنگ پلی اورتان از نظر کیفیت مرغوبیت امتیاز بالاتری نسبت به رنگ پلی استر را خواهد داشت و به همین جهت هزینه ی رنگ پلی اورتان نسبت به پلی استر بالاتر می باشد.
در کابینت روکش امکان استفاده کردن از ده ها رنگ همانند سفید، طوسی، کرم، گردویی، ماهگونی، قهوه ای و… وجود خواهد داشت. در صورت تمایل کارفرما امکان استفاده کردن هم زمان از دو رنگ در کابینت روکش چوب نیز است. پیشنهاد میکنیم قبل از انتخاب رنگ کابینت روکش چوبی سری به نمایشگاه آلپینو دکور بزنید و پس از مشاوره با کارشناسان خبره و دیدن دهها ترکیب رنگ زیبا انتخابی را داشته باشید.
مزایا و معایب کابینت روکش چوب با کابینت چوب
کابینت های روکش چوب یکی از محبوب ترین مدل ها در بازار هستند که این محبوبیت دلایل زیادی را به همراه دارد، در ادامه مزایا و معایب کابینت روکش چوب را بررسی می نماییم . در ابتدا سراغ مزایا این کابینت شیک می رویم. این کابینت شبیه ترین دکور به کابینت چوبی است که قیمت فوق العاده بالایی را داشته است، یعنی با یک سوم هزینه کابینت چوبی کابینت روکش چوب با همان ظاهر را داشته باشید از نظر کیفیت چوب و ام دی اف قابل قیاس نخواهند بود و صد در صد کابینت چوبی عمر بیشتری را دارد. کابینت های روکش چوب رنگ میشوند و تنوع رنگی بسیار زیادی دارند و امکان ترکیب دو رنگ در یک آشپزخانه در این مدل وجود خواهد داشت.
یکی از جذاب ترین مزایای این مدل کابینت عمر زیاد است نسبت به کابینت چوب بسیار کمتر مورد تخریب عوامل محیطی و جانوری قرار می گیرد، اگر پنج شش سال رنگ کابینت تیره شود، امکان رنگ جدید زدن هست و دوباره یک دکور نو را خواهید داشت. در کل کابینت روکش چوب کابینتی با مزایا بسیار و معایب بسیار کمی می باشنذ، اگر بخواهیم به معایب این مدل اشاره ای داشته باشیم شاید چشم گیر ترین عیب این مدل کابینت قیمتش باشد، ولی اگر با کارهای مشابه اش مقایسه ای داشته باشیم مانند: کابینت چوب یا ممبران متوجه میشم قیمت خیلی بالایی هم ندارد.
پیشنهاد مطالعه در مقاله تفاوت کابینت چوبی و روکش چوبی: قیمت کابیت چوبی لوکس اصفهان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.