انواع کابینت ام دی اف
انواع کابینت ام دی اف
در این مقاله به بررسی موضوع انواع کابینت ام دی اف پرداخته میشود. MDF سرواژه ی عبارت Medium Density Fiberboard یعنی تخته فیبری با تراکم ایده آل می باشد. از ویژگی های این فرآورده، به تراکم مطلوب MDF در صنایع کابینت اشاره می کنیم که به تناسب کابینت های ملامینه از مستحکم ترند. به گونه ای که هیچ حفره خالی در سطحش پیدا نمی کنید. کیفیت محصول، زیبایی و قیمت به صرفه ی کابینت MDF آن را پرطرفدار کرده است. MDF برای کسانی که جایگزین ارزان ولی بادوام را برای چوب ترجیح می دهند، پیشنهاد خوبی است.
مواد تشکیل دهنده MDF از ضایعات چوب است که دیگر قابل استفاده نیستند و ضایعات بشمار می آیند. این ضایعات توسط دستگاه خورد شده سپس با چسب و حرارت به هم می چسبند. لایه MDF پس از خشک شدن، روکش می شود و این روکش ها تنوع فوق العاده متنوعی دارند. ام دی اف محصولی بازیافت شده محسوب می شود چون از مواد زائد ساخته شده است.
MDF معمول ترین مواد اولیه ای است که در ساخت کابینت آشپزخانه های امروزی به کار می روند. همچنین در طراحی داخلی خانه ها و دیزاین مبلمان و سرویس خواب، کمد دیواری، انواع میز و دیگر اقلام چوبی خانه استفاده می شود.
قبلا، جنس کابینتها چوبی یا فلزی بود، اما در حال حاضر با نظر به پیشرفت فناوری و ساخت مواد اولیه متفاوت، انواع متنوع، انواع و اقسام مدل های کابینت آشپزخانه تولید و ساخته میشود. انواع کابینت آشپزخانه معمولاً بر اساس جنس و نوع مواد اولیه ای که در تولید کابینت استفاده شده است دسته بندی و نامگذاری میشود. چند نوع کابینت معروف و پرکاربرد در بازار وجود دارد که دکوچید در تولیدات خود از تعدادی از مدل های مرغوب آن ها استفاده می نماید.
مشخصات کابینت ام دی اف :
- با استفاده از مواد اولیه ام دی اف، انواع مختلفی از کابینت ها را می سازند.
- کابینت MDF، به شکل هلالی نیز استفاده می شود.
- تمیز کردن کابینت ام دی اف، آسان است.
- کابینت MDF ، دارای قیمت مناسب و پایین تری به نسبت دیگر متریال موجود می باشد.
- کابینت MDF ، در مقابل هوا و گرما بسیار بادوام تر از چوب و فلز است.
- دست مشتری برای انتخاب باز است و بیشترین تنوع را داراست.
- ساخت، تولید و نصب کابینت ام دی اف، بسیار راحت و سریع است.
پیشنهاد مطالعه انواع کابینت ام دی اف : قیمت کابیت چوبی لوکس اصفهان
انواع کابینت آشپزخانه ام دی اف :
کابینت ها بر اساس طرح و مواد اولیه طبقه بندی و اسم گذاری می شوند. کابینت های ام دی اف، دارای دو مدل هستند که از نظر طرح با هم متفاوتند.
طرح کابینت ام دی اف کلاسیک :
در این مدل کابینت با استفاده از روکش چوبی و لایه های ام دی اف بخشهای اساسی کابینت مثل تاج، درب، ستون و سرستون ساخته می شود. از چوب راش و گردو، در انواع رنگها مثل قهوه ای روشن برای ساخت این مدل استفاده می شود. تا جذابیتی چشم نواز به آشپزخانه شما ببخشند.مجموعا کابینت کلاسیک گوناگونی زیادی در رنگ و طرح دارد و فضای سلطنتی به آشپزخانه تان می بخشد.
طرح کابینت ام دی اف مدرن :
برعکس کابینت های کلاسیک، این نوع کابینت فوق العاده ساده و بدون طرح های متنوع است. کابینتهای ام دی اف مدرن معمولا از ورقه MDF ملامینه و PVC استفاده شده و بالعکس نوع کلاسیک که دارای سر ستون هایی منبت و مزین به گل منبت و تاج بر دسته دارند، چنین اشکالی در آن موجود نیست. تمام قسمت های کابینت با ظاهری کاملاً ساده طراحی و اجرا می شوند. نوع مدرن MDF، به علت رنگ های ثابتی که دارد نیازی به رنگ ندارد و می توانید اماده ی آن را در آشپزخانه خود کار بگذارید.
انواع کابینت ام دی اف براساس شکل ظاهری :
- مدرن : کابینت های مدرن فقط با ام دی اف هستند.کابینت مدرن از جنس چوب نداریم؛ از جنس روکش چوب داریم، ولی تمام چوب نداریم
- ممبران (کلاسیک)
- نئو کلاسیک
- پولیشی
- ام دی اف مات ایرانی یا ترک
- ام دی اف های گلاس
- روکش چوب
اجزای کابینت ام دی اف :
از انتخاب تجهیزات و اجزای مرغوب برای کابینت ام دی اف خود غافل نشوید!
-
بدنه
به اسکلت کابینت که لوازم آشپزخانه را داخل آن می گذاریم و به دیوار اتصال پیدا می کند، بدنه گویند. لازم است بدنه بسیار قدرتمند و مقاوم باشد و تحمل بار عالی داشته باشد. از این رو بیشتر بدنه را با ام دی اف می سازند.
-
تاج کابینت MDF:
بخشی از کابینت که با سقف تماس پیدا می کند، موقعیتی است که تاج کابینت گویند. ممکن است عده ای فکر کنند تاج جلوه ی دکوراسیون را مناسب نکند اما از اصلی ترین بخش های کابینت MDF تاج می باشد البته در صورتی که مدل تاج را به درستی انتخاب کنید جلوه گری مناسبی به آشپزخانه شما خواهد داد. از انتخاب رنگ مناسب با منزل برای تاج نیز غافل نشوید چون تاج در بالاترین نقطه دید کابینت قرار میگیرد در دید عموم افراد است.
پیشنهاد مطالعه انواع کابینت ام دی اف : اجرا کابینت چوبی لوکس
جزیره کابینت MDF:
امروزه در دکوراسیون آشپزخانه بخشی از کابینت را طوری که در تماس با دیگر کابینت های موجود در فضا نباشد، در مرکز قرار می دهند. این سری را طرح جزیره کابینت ام دی اف می گویند و طوری طراحی می شود که وابستگی بین دیگر وسایل نیز رعایت شود. از جزیره می توان برای اتصال اجسام ثابت مثل اجاق گاز رومیزی و سینک استفاده کنید. اگر نیاز به جزیره متحرک دارید می توان با قرار دادن چرخ هایی زیر آن در اشغال فضا بهینه رفتار کنید.
کابینت نئو کلاسیک و کلاسیک چیست؟
کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک، طرح بندی شبیه به هم دارند با این فرق که کابینت نئوکلاسیک ساده تر است و فقط با چوب ساخته می شود ولی کارهای نئو کلاسیک یا ممبران قابلیت ساختن با ام دی اف، با وکیوم روکش پلاستیکی و روکش چوب، پوشش رنگ حتی تمام چوب را دارند.
معمولا کابینت کلاسیک با اسم کابینت وکیوم یا ممبران شناخته می شوند.
کابینت پولیشی یا انزو چیست ؟
کابینت پولیشی ترکیبی از کابینت ممبران و مدرن می باشد که در دو نوع روکش و رنگ می شوند.
فاکتور های نرخ گذاری کابینت MDF :
قیمت کابینت ام دی اف با توجه به نوع روکش کابینت از لحاظ مرغوبیت و علاوه بر آن، محیط آشپزخانه تان از لحاظ متراژ و طرحی که برای کابینت انتخاب می کرده اید، تعیین می شود.
کارشناسان پس از بررسی ابعا فضای شما، کلیه موارد را ارزیابی کرده و قیمت نهایی پروژه را به شما اطلاع می دهند.
مزایای کابینت ام دی اف :
- ام دی اف بازیافتی بشمار می آید زیرا از مواد زائد ساخته شده است.
- ام دی اف از حمله ی حشرات و دیگر حملات آفات در امان است.
- کابینت های MDF مقرون به صرفه تر از کابینت های چوبی هستند.
- کابینت ام دی اف دارای سطحی صاف است که ترک نمی خورد و موجدار نمی شود.
معایب کابینت ام دی اف :
- ام دی اف سنگینتر از چوب یا تخته سه لاست چون مواد شدیدا متراکم هستند.
- MDF باید با پرایمر و رنگ آب بندی شود تا آب جذب نکند.
- فرورفتگی و خط و خش در کابینت MDF قابل رفع نیست.
پیشنهاد مطالعه انواع کابینت ام دی اف : قیمت کابیت چوبی لوکس اصفهان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.